Hodnocení obchodu

5,0 33 hodnocení
5
32x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EC Avatar autora Eva Coubalová | 20.2.2021
Hezká produktová videa, kvalitní produkty, spolehlivé dodání. Doporučuji.
DC Avatar autora Darina Chmelikova | 9.2.2021
Rychlost, maximální ochota, příště nakoupíme zase tady,děkuji!
O Avatar autora Ondra | 8.2.2021
Jsem velice spokojen stim to e-shopem s pristupem,ochotou,komunikaci jak pres email, zabaleni zbozi tak pres online chat mam za to ze to byla sobota po 21 hodine a necekal jsem tak blesku rychlou odezvu v podstate sem necekal na odezvu ani minutu???? to me hodne prekvapilo necekal jsem to protoze vetsinou cekam odezvu emailem.pak jsem narazil i na jejich videa na youtube a libi se mi ze jim to projde pod rukou treba ty bindry pres suche zipy dobra rada,poradi co pro jaky vek je doatacujici napr. 3leteho kluka. . . mluvi a vy o cem a srozumitelne nechrdli to na nas aby to meli uz zasebou to video atd. Pri dodani zbozi jevy zajem o nas nazor jestli vse je vporadku jestli mame nejake pripominky chteji se stale zdokonalovat rad bych v budoucnu znovu podporil tuto firmu tim ze prikoupim nejake doplnky urcite je rad doporucim ostatnim mim znamim
D Avatar autora Dan | 18.1.2021
Profíci. Doporučuji.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 19.1.2021
Dobrý den Dane, děkujeme i vám za hodnocení a recenzi. Jsme rádi, že jste byl se vším spokojen. Děláme proto v rámci každé objednávky maximum a je to pro nás jednoznačný cíl, aby zákazníci vždycky dostali maximum a to, co jsme jim slíbili. Ještě jednou děkujeme a budeme rádi pokud se na nás kdykoliv v budoucnu znovu obrátíte. Hezký den i vám, Dan Višňák, x-trenink.cz
F Avatar autora Frantisek | 6.1.2021
Vše Ok doporučuji
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 19.1.2021
Dobrý den Franto, děkujeme za vaše hodnocení i komentář. Věřím, že jste s brankou spokojen a plní svůj účel :) Pokud budete v budoucnu potřebovat cokoliv dalšího, budeme rádi když se na nás zase obrátíte. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den, Dan Višňák, x-trenink.cz
J Avatar autora Jaroslav | 30.12.2020
Vše OK, zboží, rychlost, doporučuji!!!!
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 2.1.2021
Dobrý den Jardo, moc děkujeme za vaše hodnocení i komentář.. Jsme rádi, že jste byl se vším spokojen. Zatím jste u nás objednal tak trošku "polehoučku :)" dva puky, ale pokud budete v budoucnu potřebovat cokoliv dalšího z tréninkových pomůcek, rádi vám poradíme s výběrem té nejlepší varianty, abyste své tréninkové zázemí mohl doma postupně vhodně rozšiřovat. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den. Dan Višňák, x-trenink.cz
SL Avatar autora Sornas Lad. | 29.12.2020
Velmi dobře. Nakoupil jsem na základě doporučení hokejistů Dukly Jihlava a vašeho videa. Brána je super. Doufám, že si nekoupim ještě jednu.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 29.12.2020
Dobrý den Láďo, děkujeme moc za vaše hodnocení. Paráda, že nás doporučují i hráči Dukly Jihlava, to je super. Zároveň mě moc těší, že vám ve výběru pomohly i naše videa... Přesně proto je točíme - aby dokázaly zákazníkům produkt víc přiblížit a hlavně si každý díky videu mohl představit jak daný produkt funguje v praxi. Pokud budete časem potřebovat druhou bránu, jsme tu pro vás :) Hezký závěr roku i vám a vše nejlepší do 2021!
Z Avatar autora Zuzana | 29.12.2020
+ Veľmi dobré jednanie a ochota vyjsť v ústrety

DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 4.1.2021
Dobrý den Zuzko, děkujeme za vaše hodnocení i textový komentář. Jsme rádi, že vše nakonec klaplo a zboží jsme zvládli doručit do Vánoc, i když to bylo termínově už na hraně :) Jak píšete "velmi dobré jednání a snaha vyjít zákazníkovi vstříc" je pro nás samozřejmost.. To, že neprošla vaše on-line platba se stává poměrně často a jsem rád, že se nám to podařilo rychle vyřešit a jak jsem psal, že vám hlavně vše dorazilo tak, jak mělo. A to že tyhle situace umíme vyřešit i v pozdějších večerních hodinách jak to bylo ve vašem případně.. K tomu můžu říct snad jen to, že je to naše práce, která nás baví a bereme to jako přirozenou věc :) Přejeme vám hezký závěr letošního roku a vše nejlepší do toho nového.. Ať se s věcmi dobře trénuje, desky i bránu jste vybrali super. Hezký den Dan Višňák x-trenink.cz
KB Avatar autora Karina Bláhová | 29.12.2020
Jsem naprosto spokojená s prodávajícim. Velmi milé a rychlé jednání. Vřele doporučuji všem.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 29.12.2020
Dobrý den Karin, děkujeme za vaše hodnocení a ještě jednou se omlouváme, že jsme měli na stránkách špatně uvedenou barvu puku a vy jste logicky čekala puk oranžový místo modrého. Jak jsme řešili po telefonu, tahle chyba jde jednoznačně za námi a věřím, že navržená kompenzace vám udělala radost, když se už chyba stala. Nechci říkat, že se chyby stávají, jsme jen lidé atd - to je alibistické. Udělali jsme chybu, tečka a naše práce je ta, aby se nestávaly. Proto jsme se z chyby okamžitě poučili, hned jsme barvu nejen opravili, ale zároveň jsem ještě ten den přemýšlel nad procesem, který by dané chybě kdykoliv v budoucnu zabránil. Ještě před Vánoci jsme tento nový proces spustili a jsem přesvědčen, že díky dvěma malým změnám a následnému kontrolnímu systému se stejná chyba nebude už nikdy opakovat. Teprve pak vím, že chyba měla "smysl" a posune nás dál. Ještě jednou se tedy omlouváme a děkujeme i tak za vaše super hodnocení. Děkujeme, Dan Višňák, x-trenink.cz
P Avatar autora Petra | 26.12.2020
Rychlé dodání
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 29.12.2020
Dobrý den Petro, děkujeme i vám za hodnocení a plný počet "hvězdiček", moc si toho vážíme. Sbíráme tady v rámci hodnocení postupně jedno po druhém a když vidíme, že jsou zákazníci spokojeni, tak je to pro nás skvělý hnací motor dopředu dělat všechno dál na 1000% a zároveň věci posouvat neustále dopředu.. Na příští rok máme v plánu v tomto směru hned několik novinek, které budeme postupně představovat. Ještě jednou děkujeme, Dan Višňák, x-trenink.cz
R Avatar autora Roman | 26.12.2020
Super komunikace,rychlé dodání. Ježíšek nakoupil výborně a už se piluje střelba.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 29.12.2020
Romane paráda, tak to jsme moc rádi, že se ježíšek trefil. Těší náš, že jste byl se vším spokojený. Děláme vše proto, aby to tak bylo u každé naši objednávky. Vždycky nám udělá radost, když se takhle z hodnocení našich zákazníků dozvídáme zpětnou vazbu, kdy oceňují to, jak e-shop řídíme. Ještě jednou děkujeme za super hodnocení a ať to střílí :) Hezký den, Dan Višňák, x-trenink.cz
R Avatar autora Roman | 26.12.2020
+ Rychlost vyřízení a dodání

DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 4.1.2021
Dobrý den Romane, děkujeme za vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byl se vším spokojen. Jak jsem psal v jedné mé odpovědi níže, děláme vše proto, abychom expedovali věci opravdu obratem. Koneckonců v rámci naší reklamy na internetu používáme v jednom sloganu "Váš trénink si bereme na starost. Dnes objednáte a zítra trénujete" a tím se řídíme :) Ještě jednou děkujeme a přejeme ať se na desce trénuje parádně! Hezký den Dan Višňák x-trenink.cz
P Avatar autora Petra | 25.12.2020
Spokojenost. Rychlé dodání + skvělá a rychlá komunikace. Doporučuji
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 29.12.2020
Dobrý den Petro, děkujeme i vám za slovní hodnocení, moc si vážíme toho, že jste byla se vším spokojena a věřím, že ribano udělalo pod stromečkem radost :) Pokud budete v budoucnu shánět cokoliv dalšího nejen na hokejový trénink, jste tu pro vás.. Ještě jednou děkujeme a i vám přejeme vše nej do nového roku. Dan Višňák, x-trenink.cz
M Avatar autora Michaela | 22.12.2020
Naprostá spokojenost. Skvělá komunikace a rychlé dodání. Určitě zde ještě nakoupíme spoustu super tréninkových pomůcek.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 29.12.2020
Dobrý den Michaelo, děkujeme moc za vaše hodnocení a věřím, že s deskou i pukem se trénuje super. Budeme moc rádi když u nás časem dokoupíte další věci na trénink, jak jste psala. Uděláme opět vše proto, abyste byla se vším max. spokojena.. Ještě jednou děkujeme a přejeme klidný závěr roku a šťastný vstup do nového 2021.. Dan Višňák, x-trenink.cz
M Avatar autora Martina | 15.12.2020
Rychlost,kvalita...výborná komunikace.Doporučuji
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 15.12.2020
Dobrý den Martino, moc děkujeme za vaše hodnocení a krátký komentář. Děláme vše proto aby rychlost i komunikace směrem od nás byla vždy blesková a taková, jaká má v mých očích být :) Samozřejmě kvalita produktů jde v ruku v ruce.. Proto ty klíčové produkty sami testujeme, abychom věděli zda jsou opravdu dobré a uměli jsme zákazníkům o nich předat pokud možno všechny informace. Budeme rádi, pokud si na nás zase v budoucnu vzpomenete až budete kupovat nějaké věci na hokejový trénink. Ještě jednou díky a užijte si svátky a Vánoce.. Dan Višňák, x-trenink.cz
V Avatar autora Veronika | 14.12.2020
Byla jsem spokojená s rychlostí dodání i se zbožím. Děkuji.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 15.12.2020
Dobrý den Veroniko, jsme rádi, že vše proběhlo tak jak má a byla jste se vším spokojena. Pokud se budete i v budoucnu poohlížet po nějakých doplňcích nebo sortimentu NHL, tak zkuste mrknout zase k nám.. Zrovna dneska jsme řešili, že bychom tenhle sortiment chtěli postupně rozšiřovat aby nabídka NHL věcí byla výrazně širší.. :) Ještě jednou děkujeme a přejeme hezké svátky. Dan Višňák, x-trenink.cz
ČV Avatar autora Čeněk Vrbka | 13.12.2020
Ano, jsme spokojeni, i když v jednom případě se chybička vloudila a u jedné branky jsme dostali dva stejné díly (pravé), přitom by měly být k sobě jeden pravý díl a jeden levý díl. Nicméně jsme se s panem Višňákem dohodli na její výměně. S pozdravem Vrbka, BaP holding a.s. Brno, Purkyňova 35b
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 15.12.2020
Dobrý den pane Vrbka, děkujeme za hodnocení. Jasně, jsme dohodnuti, že vše dotáhneme.. Stačí jen poslat fotky, jak jsme se bavili a dáme to do procesu.. Chápu ale jak jste říkal, že toho teď před Vánoci máte hafo, takže v klidu po Novém roce.. Díky a mějte se fajn, Dan Višňák, x-trenink.cz
LD Avatar autora Lenka Drabinová | 10.12.2020
Byli jste neskutečně rychlí. Spokojenost s vybranými věcmi uvidím až po vánocích.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 11.12.2020
Dobrý den Lenko, děkujeme za vaše hodnocení i krátký komentář. Doručovat věci rychle, je jedna z naší priorit. Koneckonců v rámci naší reklamy na internetu používáme v jednom sloganu "Váš trénink si bereme na starost. Dnes objednáte a zítra trénujete" a tím se řídíme :) Pokud objednáte cca do 14 hod (záleží, jak vždy dorazí přepravce pro balíčky), posíláme věci ještě ten den a druhý je máte u sebe doma. Jsme rádi, že jste s rychlostí byla spokojena a věřím, že věci udělají radost a bude se s nimi skvěle trénovat. Pokud budete v budoucnu potřebovat cokoliv dalšího, určitě se na nás zase obraťte, děkuju. Za celý náš tým vám přejeme hezké svátky a klidné Vánoce! Dan Višňák, x-trenink.cz
BM Avatar autora Bronislava Miechová | 7.12.2020
spokojenost
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 9.12.2020
Dobrý den Bronislavo, děkujeme i vám za hodnocení a krátký komentář. Často stačí i jedno slovo, pokud je to "spokojenost", tak jsme za něj moc vděční. Děláme maximum proto, aby každý zákazník, který u nás objedná, byl spokojený a pokud se dozvíme ze zpětně vazby, že se nám to daří, tak jsme samozřejmě rádi. Ještě jednou děkujeme a přejeme fajn den, D. Višňák, x-trenink.cz
PF Avatar autora Patrik Fojtík | 27.11.2020
Rychlé dodání a kvalitní zboží
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 9.12.2020
Patriku, děkujeme za hodnocení. Vybral jste za mě nejlepší desku a podle toho, že to byla druhá objednávka to jen potvrzuje, že jste s ní spokojen :) Shooting Pad Ice je super právě v tom, že se dá v čase rozšiřovat a dokupovat k ní další m2 o které se dá plocha zvětšovat. Takže pokud by vám i tak 3m2, které máte nyní nestačily, víte, kde můžete objednat další :) Vážně.. Ještě jednou děkujeme za objednávku a pokud byste v budoucnu potřeboval cokoliv dalšího, jsme tu.. Hezký den, D. Višňák, x-trenink.cz

Hodnocení x-trenink.cz

Napište nám prosím, co se vám na našem webu líbilo, ale i to, co bychom měli změnit. Chceme, aby naše stránky byly pro zákazníky co nejpřehlednější a našli na nich vše, co je kolem produktů zajímá. Vaše zpětná vazba má pro nás v tomto směru cenu zlata. Moc předem děkujeme i za pár krátkých slov, které nám napíšete.

Nevyplňujte toto pole: