Hodnocení obchodu

5,0 84 hodnocení
5
83x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lenka | 12.1.2022
Syn je spokojen, bleskové dodání, všem doporučuji
JK Avatar autora Jan Kaiser | 10.1.2022
S obchod jsem spokojen, líbí se mi přístup k zákazníkovi.
P Avatar autora Petr | 5.1.2022
velká spokojenost, rychlé vyřízení i těsně před Vánoci
VK Avatar autora Vladimíra Krajhanzlová | 5.1.2022
Děkuji za rychlé dodání a skvělou komunikaci. Všechny produkty jsou super!!
D Avatar autora Denisa | 4.1.2022
Velmi rychlé dodání i v předvánočním čase, spokojenost se zbožím.
MV Avatar autora Milena Veselá | 3.1.2022
Bleskové dodání, syn je maximálně spokojen.
M Avatar autora Marcela | 1.1.2022
Syn je maximálne spokojen. Doporučujeme.
LD Avatar autora Losman David | 28.12.2021
Rychlost a ochota, děkuji
K Avatar autora Kateřina | 27.12.2021
Rychle dodání, výborné poradenství po chatu.
LS Avatar autora Lenka Simaichl | 27.12.2021
Byl to dárek pro manžela,takže velká spokojenost,dekujeme
S Avatar autora Sandra | 27.12.2021
Spokojena s obchodem
A Avatar autora Andrei | 22.12.2021
Vsetko vporiadku
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 22.12.2021
Andrei jsme rádi, že bylo vše OK a byl jste spokojen s průběhem i vyřízením objednávky. Hlavně, aby se na desce dobře trénovalo, ale to jsem přesvědčený, že bude, protože jste vybral za mě tu nejlepší. Teď jsem nově připravil pro všechny, kdo bude váhat, jakou desku vybrat, nové video, na kterém rozebírám výhody i nevýhody všech desek mezi sebou.. Video je tady https://youtu.be/wPLcIBbTFZ8, tak můžete vy i kdokoliv ostatní mrknout :) Ještě jednou děkujeme a i vám hezké svátky D. Višňák x-trenink.cz
P Avatar autora Patrik | 22.12.2021
Doporučuji tento eshop. Nejvíc oceňuji osobní přístup a maximální ochotu poradit s výběrem zboží. Děkuji.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 22.12.2021
Patriku děkujeme za super hodnocení a jsem rád, že jsi byl spokojený a vše nakonec klaplo, jak jsi chtěl. A taky věřím, že s hokejkou nasázíš plno gólů. Kdyby bylo třeba cokoliv v budoucnu, jsme tu a rádi zase pomůžeme! Hezké Vánoce i tobě D. Višňák x-trenink.cz
R Avatar autora Radka | 21.12.2021
Maximální spokojenost. Doporučuji.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 22.12.2021
Dobrý den Radko, děkujeme za vaše textové hodnocení! Moc nás těší, že jste byla se vším jak píšete "maximálně" spokojena. Toto je pro nás ta největší odměna. Ještě jednou děkujeme a i vám hezké Vánoce a správné vykročení do roku 2022. Hezký den D. Višňák x-trenink.cz
LL Avatar autora Luděk Luska | 21.12.2021
Ano
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 22.12.2021
Dobrý den Luďku, moc děkujeme za vaše hodnocení. Na Heuréce jste zmiňoval, že jsme nebyl spokojen se způsobem chování řidiče DPD. Jak jsem odpovídal tam, vše jsme řešili obratem s DPD, tuto informaci o naši nespokojenosti jsme jim předali a bylo nám přislíbeno, že podniknou interní opatření, aby se to už neopakovalo. Ještě jednou se omlouváme za to, že řidič nevolal, jak měl. Každopádně ještě jednou děkujeme za vaši objednávku a budeme rádi, pokud u nás objednáte věci na trénink i kdykoliv v budoucnu. Hezké vánoční svátky a správný vstup do nového roku D. Višňák x-trenink.cz
P Avatar autora Pulpanova | 10.12.2021
Maximální spokojenost !!!!!!!!! Vše super????
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 10.12.2021
Dobrý den Zuzano, i vám díky za super hodnocení, kterého si vážíme. Plachta i Attack Tringle byly super volbou a věřím, že vám zase vyšpekrují domácí tréninkové zázemí a posunou ho o kus dopředu! Pokud budete časem přemýšlet o jakýchkoliv dalších věcech na trénink, jsme tady pro vás! I vám přejeme klidné a pohodovíé svátky! Hezký den D. Višňák x-trenink.cz
DM Avatar autora Dana Mrštná | 9.12.2021
Doporučují, spokojenost 100%
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 10.12.2021
Dobrý den Dano, děkujeme také za vaše hodnocení, moc si ho vážíme! Věřím, že s brankami uděláte radost. I ve vašem případě platí, že jste objednala jedny z posledních kousků, takže kdo objednává včas zboží má a kdo zaváhá, někdy nemá, ale to je život :) Každopádně pokud byste časem sháněla cokoliv dalšího z věcí, které máme v nabídce, budeme rádi, když si na nás zase vzpomenete. I vám přejeme hezké a klidné svátky a do Nového roku vykročení tou správnou nohou. Hezký den D. Višňák x-trenink.cz
M Avatar autora Michal | 8.12.2021
Byl jsem spokojen 5
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 10.12.2021
Dobrý den Michale, děkujeme i za vaše hodnocení. Jsem rád, že jsme všechno po telefonu rychle vyřešili, vy jste mohl objednat a syn měl věci hned druhý den, jak potřeboval. Pokud budete časem shánět cokoliv dalšího jak z výstroje, tak věcí na trénink, budeme rádi, když si na nás zase vzpomenete.. Ještě jednou díky D. Višňák x-trenink.cz
M Avatar autora Milada | 7.12.2021
Byla jsem velmi spokojená.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 10.12.2021
Dobrý den Milado, děkujeme i za vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byla se vším spokojená! Tím, jak jste nakupovala trošku z předstihem, jste to nakonec "vychytala", protože desky 150x75 se velmi rychle vyprodaly, takže ne na každého se dostalo :) Pracujeme na jejich doskladnění, ale do Vánoc to asi už nebude, prostě sklady jsou všude prázdné a to aktuálně v i Číně.. Takže jste měla "štěstí", které přeje jak se říká připraveným a těm, kdo nakupuje včas :) Přejeme hezké Vánoce a pokud budete chtít časem cokoliv doplnit do výbavy vašeho domácího tréninkového zázemí, budeme rádi, když se obrátíte zase na nás. My do té doby budeme mít věřím zase vše doplněné a doskladněné. Děkujeme D. Višňák x-trenink.cz
AD Avatar autora Aleš Drabina | 6.12.2021
5
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 10.12.2021
Dobrý den Aleši, stručně, ale výstižně - tedy pokud pětka ve vašem podání není myšlena jako známka ve škole, ale počet hvězdiček :) Každopádně moc děkujeme a pokud budete v budoucnu potřebovat cokoliv dalšího než jen pásku na hokejku, víte, kam se můžete zase obrátit! :) Ještě jednou i vám děkujeme za objednávku a přejeme fajn a klidné Vánoce. D. Višňák x-trenink.cz

Hodnocení x-trenink.cz

🚀 Napište nám prosím, co se vám na našem webu líbilo, ale i to, co bychom měli změnit. Chceme, aby naše stránky byly pro zákazníky co nejpřehlednější a našli na nich vše, co je kolem produktů zajímá. 🔥 Vaše zpětná vazba má pro nás v tomto směru cenu zlata. Moc předem děkujeme i za pár krátkých slov, které nám napíšete. 🙏

Nevyplňujte toto pole:

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné