Hodnocení obchodu

5,0 120 hodnocení
5
119x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JL Avatar autora Jiří Lednický | 27.6.2022
Ano sem
RJ Avatar autora Romana Jílková | 27.6.2022
Super
JP Avatar autora Jiří Plachý | 17.6.2022
RS Avatar autora Richard Segin | 13.6.2022
vše super
MF Avatar autora Miloslav Fic | 9.6.2022
Skvělá komunikace.
JS Avatar autora Jiří Svoboda | 9.6.2022
Je to SUPER věc. Nechal jsem si poradit po telefonu a jsem spokojený, úžasná věc na trénink.
JZ Avatar autora Jana Zvarová | 2.6.2022
A Avatar autora AlexM | 23.5.2022
Za mě top přístup i doručení, takže super
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den Alexi, děkujeme i za vaše hodnocení a samozřejmě nás těší, že jste byl takhle spokojen. Pokud budete kdykoliv pořizovat další věci na hokejový trénink, jsme připraveni opět se vším pomoci. Ještě jednou díky i vám a hezký den, D. Višňák, x-trenink.cz
AP Avatar autora Alena Povolná | 23.5.2022
Rychle objednáno, rychle doručeno. Díky
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den Aleno, děkujeme i vám za vaše hodnocení. Rychle objednat a rychle doručit je vždy ideální situace a případ, jak by to mělo v rámci objednávek přes e-shop obecně vypadat a pokud se to vždy sejde a dopadne to tak, tak je to super :) Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den, D. Višňák, x-trenink.cz
M Avatar autora Monika | 20.5.2022
Dobrá cena zboží Rychlé dodání Dobrá komunikace obchodu Maximální spokojenost se zbožím
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Moniko děkujeme za vaše hodnocení, určitě nás moc potěšilo. Jak jsem psal níže, děláme každý den maximum proto, aby od nás zákazníci měli ten nejlepší servis a o to víc nás těší, když nám přijde jakékoliv hodnocení nebo zpětná vazba, kde to zákazníci ocení :) Proto ještě jednou děkujeme, , D. Višňák, x-trenink.cz
M Avatar autora Michaela | 9.5.2022
Rychlé dodání, zboží parádní :-)
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den Michaelo, moc děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste s věcmi spokojena a budeme ještě víc rádi, pokud budete v budoucnu cokoliv dalšího potřebovat a vzpomenete si na nás zvonu :) Ještě jednou děkujeme a přeji fajn den, D. Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 4.5.2022
Ochota poradiť všetko fajn
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den Ondro, děkujeme za vaši reakci a jsem rád, že jste spokojen a hlavně, že sprej bude fungovat. Uvidíte, že s ním deska bude mít kluznost výrazně lepší. A samozřejmě, pokud byste v budoucnu potřeboval dalším m2 plochy a nebo cokoliv dalšího na trénink, tak budeme moc rádi, když si na nás zase vzpomenete.. Ještě jednou děkujeme za hodnocení a přejeme hezký den, D. Višňák, x-trenink.cz
PB Avatar autora Peter Baláž | 3.5.2022
Super
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
To jsme Petře moc rádi a budeme také rádi pokud budete v budoucnu zase cokoliv potřebovat, když se na nás zase obrátíte :) Ještě jednou díky a hezký den i vám, D. Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora Ariadna Štangová | 26.4.2022
Skvělá videa o produktech, rychlé doručení a porada na chatu.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Adriano i vám moc děkujeme za hodnocení. Jasně, videa jsou skvělá, víme to, proto je děláme a ke klíčovým produktům jsme je vytvořili. Věřím, že dokáží nejen odpovědět na řadu otázek kolem daného produktu, ale člověk si tím, když vidí jak daný produkt reálně funguje v praxi, dokáže nejlépe představit jestli tenhle konkrétní model/produkt bude právě pro něj a jeho situaci tím nejlepším řešením.. Takže ano, videa jsou skvělá a proto do nich tak "šlapeme". Doručení a komunikace je pro nás pak standardní věc, která je zásadní, ale jak říkám, pro nás úplně normální, aby pokaždé probíhala z naší strany ideálně na 120%. Děkujeme za hezká slova i hodnocení a přejeme hezký den , D. Višňák, x-trenink.cz
JN Avatar autora Jakub Novák | 23.4.2022
Super, dobře poradí, rychle reagují.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Kubo děkujeme. Já bych doplnil, že od toho tu jsme a je to pro nás zcela jasná věc - poradit, reagovat a pak případně objednávku doručit. Samozřejmě jsme rádi, když to na druhé straně zákazníci ocení, takže ještě jednou i vám moc děkuji za hezké hodnocení. Hezký den, D. Višňák, x-trenink.cz
M Avatar autora Martin | 14.4.2022
Perfektní komunikce ....
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Martine děkujeme a moc nás to těší. Jasně, komunikace je pro nás zásadní a jsme samozřejmě rádi, pokud to na druhé straně zákazníci ocení. Takže ještě jednou děkujeme! Hezký den, D. Višňák, x-trenink.cz
JO Avatar autora Jan Primapol Oliverius | 7.4.2022
Za mě vše top, super přístup, komunikace i doručení.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Honzo děkujeme, vážíme si vašich slov i hodnocení. Všechno to děláme tak, aby jsme pokud možno zákazníkům byli maximálně k dispozici a zároveň u nás našli vše, co potřebují k nákupnímu rozhodnutí (informace o produktech jak textově, tak formou videa atd) a případně jsme byli k dispozici pro jakékoliv dotazy a to ať na mailu, tel, i chatu na webu. Je to pro nás přirozené a jsme rádi, když to pak zákazníci ocení, to je jasné :) Ještě jednou tedy děkujeme i vám za hodnocení a pokud budete v budoucnu potřebovat cokoliv dalšího, budeme rádi když si na nás vzpomenete :) Díky, D. Višňák, x-trenink.cz
RD Avatar autora Roman Dvořák | 6.4.2022
Po prvním nákupu jsem na 100% spokojený. Určitě do budoucna zase nakoupím.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Romane to nás moc těší. Takže až budete zase shánět další věci na rozšíření vašeho tréninkového zázemí, jsme připraveni vám se vším pomoct. Ještě jednou díky a hezký den, D. Višňák, x-trenink.cz
OH Avatar autora Ondřej Hrabal | 5.4.2022
maximální spokojenost s výrobkem
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den Ondro, to jsme moc rádi a samozřejmě pokud budete v budoucnu potřebovat cokoliv dalšího, rádi vám se vším pomůžeme a to jak s výběrem, tak samozřejmě pak dodáním zboží. Díky a hezký den, D. Višňák, x-trenink.cz
MM Avatar autora Monika Marková | 5.4.2022
Rychlá komunikace, rychlé vysvětlení, rychlé dodání. Super přístup.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den Moniko, jsme moc rádi, že jste byla se vším spokojena a vše proběhlo, jak píšete.. Děláme každý den maximum proto, aby naše komunikace byla opravdu pokud možno okamžitá, protože sám moc dobře vím, jak je to pro mě důležité, když cokoliv na internetu vybírám a následně mám k danému produktu třeba nějakou otázku. Každopádně ještě jednou děkujeme a pokud byste v budoucnu potřebovala vaše tréninkové zázemí rozšířit, budeme rádi když se na nás zase obrátíte. Hezký den, D. Višňák, x-trenink.cz

Hodnocení x-trenink.cz

🚀 Napište nám prosím, co se vám na našem webu líbilo, ale i to, co bychom měli změnit. Chceme, aby naše stránky byly pro zákazníky co nejpřehlednější a našli na nich vše, co je kolem produktů zajímá. 🔥 Vaše zpětná vazba má pro nás v tomto směru cenu zlata. Moc předem děkujeme i za pár krátkých slov, které nám napíšete. 🙏

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení