Hodnocení obchodu

5,0 44 hodnocení
5
43x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
NH Avatar autora Nikola Horvathova | 28.5.2021
Dobře
A Avatar autora Andrea | 22.4.2021
Naprostá spokojenost. Rychle dodání a profesionální rady k nezaplacení. Skvělá komunikace a poradenství. TOP!
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 30.4.2021
Dobrý den Andreo, děkujeme za hodnocení! Jsem rád, že věci udělaly k narozeninám radost. Tohle je pro nás naprosto samozřejmá věc - vždy poradit, aby byl zákazník nejen spokojený, ale zároveň měl jistotu, že vybral správně.. Vždyť je to naše práce, respektive to, co nás baví.. Dělat věci tak, jak by měly být, tedy opravdu na 120%.. Někdo o tom píše, my to tak hlavně děláme a moc si vážíme toho, když vidíme na druhé straně spokojené zákazníky. Jo a jinak Smartsupp je na rychlou komunikaci skvělý nástroj, sama jste se přesvědčila..:) Přes chat komunikujeme se zákazníky v reálném čase, koneckonců ale i přes e-mail i telefon, neděláme v tom rozdíl, rychlost je dneska důležitá.. Děkujeme tedy ještě jednou za krásné hodnocení a přejeme ať se s věcmi super trénuje. Kdybyste i vy v budoucnu chtěli tréninkové zázemí rozšířit, rádi se vším znovu poradíme a pomůžeme.. Hezký den D. Višňák x-trenink.cz
OK Avatar autora Ondřej Krasanovský | 20.4.2021
Super komunikace, rychlé dodání. Doporučuji 5*
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 30.4.2021
Dobrý den Ondro, moc děkujeme za hodnocení a vážíme si toho, že jste byl se vším spokojen i když nakonec nebyl černý GB puk ale zelený :) Rychlost dodání je pro nás stejně jako komunikace naprosto klíčová, a proto děláme vše proto, aby z naší strany byly obě tyto věci vždy na 120% :) Jsme rádi, že to následně naši zákazníci ocení, to je jasné.. Tak ať se s deskou i dalšími věcmi perfektně trénuje a kdybyste v budoucnu potřeboval cokoliv dalšího, jste připraveni zase pomoci..:) Hezký den D. Višňák x-trenink.cz
Avatar autora | 15.4.2021
+ rychlá reakce a doručení

DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 30.4.2021
Super Pavle, moc děkujeme za vaše hodnocení a slovní komentář. Jsem rád, že jsme nakonec všechno vyřešili opravdu rychle a mohl jste mít doma desku hned druhý den. Věřím, že se na ní trénuje super, Stilmat je v tomhle jistota.. Když byste časem chtěl plochu rozšířit o další m2, je to možné a můžete se na nás kdykoliv obrátit, stačí si dokoupit už po 1m jak budete potřebovat.. Výhodou této plochy je to, že se dá neustále rozšiřovat a nastavovat v tom je super.. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den D. Višňák x-trenink.cz
S Avatar autora Sara | 14.4.2021
Velká spokojenost, branka je velmi kvalitní
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 30.4.2021
Dobrý den Sáro, děkujeme i vám za krátké hodnocení a jsme rádi, že jste s brankou spokojeni. Vybrali jste fajn model, tak věřím, že bude sloužit co nejdéle! I pro vás platí, kdybyste cokoliv v budoucnu potřebovali doplnit na hokejový trénink, budeme rádi, když si na nás zase vzpomenete. Děkujeme a i vám přejeme hezký den D. Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 12.4.2021
+ Rychlost dodání a výborná komunikace s obchodem.

DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 30.4.2021
Dobrý den Michaelo, jsme moc rádi, že jste byla se vším spokojená a věřím, že postranice i terče slouží jak mají :) Pokud byste v budoucnu potřebovali na trénink cokoliv dalšího, budeme moc rádi, když se na nás zase obrátíte! Ještě jednou děkujeme a přejeme fajn den. Dan Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 22.3.2021
+ Super komunikace, poradí, vysvětlí a je vidět, že nosným výsledkem je pro ně spokojený zákazník ... a to jsem :-) Děkuji

DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 1.4.2021
Dobrý den Petře, moc děkujeme za hodnocení. Ano, spokojený zákazník pro nás není jen fráze, ale opravdu cíl za kterým jdeme a který je pro nás prioritou. Jsme rádi, že jste byl se vším spokojen a pokud budete časem rozšiřovat další věci na hokejový trénink, budeme rádi když se na nás zase obrátíte.. Ještě jednou děkujeme, D. Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 18.3.2021
Absolutně skvělá komunikace, vyšli nám vstříc, rychle poradili. Opravdu super!!!
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 20.3.2021
Dobrý den Jano, děkujeme i vám za vaše hodnocení i textový komentář. Jsem moc rád, že jste byla se vším spokojena. Komunikace je pro mě osobně naprostá priorita, která musí fungovat špičkově za jakékoliv situace, protože to je to, co dnes zákazník očekává a my jsme od toho, abychom tento servis poskytli. Rychlost s tím souvisí, k čemu by byly odpovědi na dotazy zákazníků třeba druhý den..;-) Děláme vše proto, abychom zodpověděli každý e-mailový dotaz do 15min a přes Smartsupp (online chat) ihned, to jsou prostě zásady, které jsou pro nás v rámci komunikace naprosto klíčové. Ještě jednou děkujeme a pokud budete potřebovat časem cokoliv dokoupit, jsme tu pro vás. Hezký den, Dan Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 8.3.2021
Všetko ok
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 20.3.2021
Dobrý den Jardo, děkujeme za vaše hodnocení i krátké textové doplnění. I když se specializujeme na tréninkové pomůcky na hokej, sortiment NHL jsme přidali do naší nabídky záměrně, protože k hokeji prostě patří a podle toho, že se věci prodávají poměrně často (i vy jste tím důkazem) to byl fajn tah.. Budeme postupně ještě sortiment věcí NHL rozšiřovat, tak se určitě můžete časem mrknout jestli se vám nebudou líbit nějaké nové kousky a případně si můžete zase objednat..;-) Ještě jednou děkujeme a přejeme fajn den. Dan Višňák, x-trenink.cz
EC Avatar autora Eva Coubalová | 20.2.2021
Hezká produktová videa, kvalitní produkty, spolehlivé dodání. Doporučuji.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 20.3.2021
Dobrý den Evo, děkujeme za vaše hodnocení i textový komentář. Jasně, videa a kvalitní informace u produktů jsou pro nás jedna z klíčových věcí, které věnujeme opravdu velikou pozornost. Jsme rádi, že se vám videa líbila a věřím, že vám pomohla také při výběru, protože jste vybrala za mě nejlepší desku i nahrávač, co máme v nabídce (Shooting Pad Ice + Passer Pro). Věřím, že se s věcmi trénuje super! Pokud budete potřebovat časem cokoliv doplnit, jsme tu pro vás a budeme rádi, když si na nás zase vzpomenete.. ;-) Hezký den, Dan Višňák, x-trenink.cz
DC Avatar autora Darina Chmelikova | 9.2.2021
Rychlost, maximální ochota, příště nakoupíme zase tady,děkuji!
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 20.3.2021
Dobrý den Darino, děkujeme moc za hodnocení. Byla to trošku náhoda, že nám klaplo osobní doručení objednávky přímo k vám domů, ale když jsem zrovna jel kolem, tak jsem si řekl, proč věci nepředat osobně :) Pokud budete zase cokoliv potřebovat, je jasné, že budeme rádi, když nakoupíte zase u nás. Ať se s věcmi dobře trénuje a ještě jednou děkujeme! Hezký den, Dan Višňák, x-trenink.cz.
Avatar autora | 8.2.2021
Jsem velice spokojen stim to e-shopem s pristupem,ochotou,komunikaci jak pres email, zabaleni zbozi tak pres online chat mam za to ze to byla sobota po 21 hodine a necekal jsem tak blesku rychlou odezvu v podstate sem necekal na odezvu ani minutu???? to me hodne prekvapilo necekal jsem to protoze vetsinou cekam odezvu emailem.pak jsem narazil i na jejich videa na youtube a libi se mi ze jim to projde pod rukou treba ty bindry pres suche zipy dobra rada,poradi co pro jaky vek je dostacujici napr. 3leteho kluka. . . Branky pri vybaleni byli samozrejme rozlozeny a z kazde strany roury krytka proti zvohybeni tu nasledne vypacite sroubovakem a pak uz jednotlive dili jednoduse podle snadneho planku secvakate do sebe jedna branka i s vybalenim rozlozenim rour do tvaru branky a nasledne slozeni nandani site mi trvalo 7 minunt nesestavoval jsem to v rychlosti ale sklidem jak mile jsem to slozil zabava zacla:-)branky jsou lehke kovove ne jako ty s plastu ktere se za cas skrouti a stvrdnou od slunce. Mluvi a vy o cem a srozumitelne nechrdli to na nas aby to meli uz zasebou to video atd. Pri dodani zbozi jevy zajem o nas nazor jestli vse je vporadku jestli mame nejake pripominky chteji se stale zdokonalovat rad bych v budoucnu znovu podporil tuto firmu tim ze prikoupim nejake doplnky urcite je rad doporucim ostatnim mim znamim
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 19.3.2021
Dobrý den Ondro, děkujeme za vaši podrobnou a dlouho recenzi, moc si toho vážíme. Na chatu reagujeme opravdu hned, vždyť od toho chat je... A pokud píšeme, že odpovídáme hned a to každý den od 8 - 22hod, tak tomu tak ve skutečnosti musí být. Řídím se v tomhle jasně pravidlem, že pokud se něco slíbí, tak to tak musí být. V rámci videí jsme se zase snažili předat co nejvíce praktických informací, které jsme u produktů sami zjistili a vyzkoušeli si přímo během našich tréninků nebo testů v praxi.. O tom to přesně je, pouze tehdy mají videa co největší hodnotu pro diváka.. Stejně tak to máme i v rámci popisků, kde tyto informace dáváme zase písemnou formou.. Pokud nás doporučíte a zároveň u nás dokoupíte časem další věci, budeme moc rádi! Ještě jednou moc děkujeme a ať s s brankou užijete kopec srandy! Hezký den, Dan Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 26.1.2021
+ velmi vítané doporučení doplňkového zboží, rychlost odpovědí na dotaz ke zboží, naše spokojenost

DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 19.3.2021
Dobrý den Olgo, děkujeme za vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byla spokojená. Související zboží k produktům vždycky definujeme ručně, nenecháváme to na systému. Je to proto, aby to opravdu dávalo smysl a zákazník, pokud opravdu chce další věci, tak aby viděl ty které s daným produktem opravdu přesně pasují a využije je nejlépe. Sice to na začátku bere výrazně více času než to nechat na systému, ale za nás to má určitě smysl. Jsme rádi, že nám pak zákazníci potvrzují, že to opravdu význam má.. :) Ještě jednou děkujeme i vám za hodnocení a i pro vás platí, že jakmile budete potřebovat cokoliv dalšího na hokejový trénink, jsme tu pro vás! Hezký den Dan Višňák x-trenink.cz
D Avatar autora Dan | 18.1.2021
Profíci. Doporučuji.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 19.1.2021
Dobrý den Dane, děkujeme i vám za hodnocení a recenzi. Jsme rádi, že jste byl se vším spokojen. Děláme proto v rámci každé objednávky maximum a je to pro nás jednoznačný cíl, aby zákazníci vždycky dostali maximum a to, co jsme jim slíbili. Ještě jednou děkujeme a budeme rádi pokud se na nás kdykoliv v budoucnu znovu obrátíte. Hezký den i vám, Dan Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 13.1.2021
Výborná komunikace s prodejci
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 19.3.2021
Dobrý den Milane, moc děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen i přesto, že tam nastal ten malý zádrhel. Snažili jsme se to vyřešit co nejrychleji a nakonec vše klaplo jak mělo... Ještě jednou děkujeme a pokud byste potřeboval v budoucnu cokoliv dalšího na trénink, budeme rádi když se na nás zase obrátíte. Hezký den Dan Višňák, x-trenink.cz
F Avatar autora Frantisek | 6.1.2021
Vše Ok doporučuji
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 19.1.2021
Dobrý den Franto, děkujeme za vaše hodnocení i komentář. Věřím, že jste s brankou spokojen a plní svůj účel :) Pokud budete v budoucnu potřebovat cokoliv dalšího, budeme rádi když se na nás zase obrátíte. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den, Dan Višňák, x-trenink.cz
J Avatar autora Jaroslav | 30.12.2020
Vše OK, zboží, rychlost, doporučuji!!!!
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 2.1.2021
Dobrý den Jardo, moc děkujeme za vaše hodnocení i komentář.. Jsme rádi, že jste byl se vším spokojen. Zatím jste u nás objednal tak trošku "polehoučku :)" dva puky, ale pokud budete v budoucnu potřebovat cokoliv dalšího z tréninkových pomůcek, rádi vám poradíme s výběrem té nejlepší varianty, abyste své tréninkové zázemí mohl doma postupně vhodně rozšiřovat. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den. Dan Višňák, x-trenink.cz
SL Avatar autora Sornas Lad. | 29.12.2020
Velmi dobře. Nakoupil jsem na základě doporučení hokejistů Dukly Jihlava a vašeho videa. Brána je super. Doufám, že si nekoupim ještě jednu.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 29.12.2020
Dobrý den Láďo, děkujeme moc za vaše hodnocení. Paráda, že nás doporučují i hráči Dukly Jihlava, to je super. Zároveň mě moc těší, že vám ve výběru pomohly i naše videa... Přesně proto je točíme - aby dokázaly zákazníkům produkt víc přiblížit a hlavně si každý díky videu mohl představit jak daný produkt funguje v praxi. Pokud budete časem potřebovat druhou bránu, jsme tu pro vás :) Hezký závěr roku i vám a vše nejlepší do 2021!
Z Avatar autora Zuzana | 29.12.2020
+ Veľmi dobré jednanie a ochota vyjsť v ústrety

DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 4.1.2021
Dobrý den Zuzko, děkujeme za vaše hodnocení i textový komentář. Jsme rádi, že vše nakonec klaplo a zboží jsme zvládli doručit do Vánoc, i když to bylo termínově už na hraně :) Jak píšete "velmi dobré jednání a snaha vyjít zákazníkovi vstříc" je pro nás samozřejmost.. To, že neprošla vaše on-line platba se stává poměrně často a jsem rád, že se nám to podařilo rychle vyřešit a jak jsem psal, že vám hlavně vše dorazilo tak, jak mělo. A to že tyhle situace umíme vyřešit i v pozdějších večerních hodinách jak to bylo ve vašem případně.. K tomu můžu říct snad jen to, že je to naše práce, která nás baví a bereme to jako přirozenou věc :) Přejeme vám hezký závěr letošního roku a vše nejlepší do toho nového.. Ať se s věcmi dobře trénuje, desky i bránu jste vybrali super. Hezký den Dan Višňák x-trenink.cz
KB Avatar autora Karina Bláhová | 29.12.2020
Jsem naprosto spokojená s prodávajícim. Velmi milé a rychlé jednání. Vřele doporučuji všem.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 29.12.2020
Dobrý den Karin, děkujeme za vaše hodnocení a ještě jednou se omlouváme, že jsme měli na stránkách špatně uvedenou barvu puku a vy jste logicky čekala puk oranžový místo modrého. Jak jsme řešili po telefonu, tahle chyba jde jednoznačně za námi a věřím, že navržená kompenzace vám udělala radost, když se už chyba stala. Nechci říkat, že se chyby stávají, jsme jen lidé atd - to je alibistické. Udělali jsme chybu, tečka a naše práce je ta, aby se nestávaly. Proto jsme se z chyby okamžitě poučili, hned jsme barvu nejen opravili, ale zároveň jsem ještě ten den přemýšlel nad procesem, který by dané chybě kdykoliv v budoucnu zabránil. Ještě před Vánoci jsme tento nový proces spustili a jsem přesvědčen, že díky dvěma malým změnám a následnému kontrolnímu systému se stejná chyba nebude už nikdy opakovat. Teprve pak vím, že chyba měla "smysl" a posune nás dál. Ještě jednou se tedy omlouváme a děkujeme i tak za vaše super hodnocení. Děkujeme, Dan Višňák, x-trenink.cz

Hodnocení x-trenink.cz

🚀 Napište nám prosím, co se vám na našem webu líbilo, ale i to, co bychom měli změnit. Chceme, aby naše stránky byly pro zákazníky co nejpřehlednější a našli na nich vše, co je kolem produktů zajímá. 🔥 Vaše zpětná vazba má pro nás v tomto směru cenu zlata. Moc předem děkujeme i za pár krátkých slov, které nám napíšete. 🙏

Nevyplňujte toto pole: