Hodnocení obchodu

5,0 286 hodnocení
5
285x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JB Avatar autora Juraj Bibláķ | 9.5.2024
Vybavené rýchlo, dodané včas a super komunikácia. Ešte čakám na reakciu o dostupnosti nahrávača, ktorý si chcem zase objednať odtiaľto, takže to vypovedá o spokojnosti.
MH Avatar autora Mirka Hudková | 1.5.2024
D Avatar autora DAGMAR | 8.4.2024
VSETKO OK, ODPORUCAM
LP Avatar autora Libor Pavliš | 25.3.2024
MA Avatar autora Martin Arlt | 6.3.2024
IK Avatar autora Irena kocveldová | 22.2.2024
Ano ,jsem spokojená.Rychlé dodání.Super.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Ireno, děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Je to pro nás skvělá a hlavně důležitá zpětná vazba. Každého spokojeného zákazníka si vážíme. Jsme tady kdykoli pro Vás, mějte se fajn! D. Višňák, x-trenink.cz
ZR Avatar autora Zdenek Rom | 15.2.2024
Super
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Vaše hodnocení nás potěšilo a moc si ho vážíme. Rádi Vám v budoucnu budeme opět nápomocni! Mockrát děkujeme, D. Višňák, x-trenink.cz
ŠK Avatar autora Šárka Klodnerová | 13.2.2024
I přes mé nestandardní požadavky, byl celý obchod dotažen do zdárného konce. Doporučuji obchod a chválím. Díky.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Šárko, děkujeme za Vaše hodnocení. Taková zpětná vazba nám dělá radost. Vždy je pro nás důležité, co si klient přeje a nelekáme se žádných výzev. Ještě jednou díky a mějte se moc fajn. D. Višňák, x-trenink.cz
PC Avatar autora Pavla Chroboková | 9.2.2024
V mé objednávce byl strašný maglajs, nejdříve z mé strany, kde mi e shop vyšel vstříc, nakonec ze strany druhé, kdy se na mou objednávku zapomnělo . Při urgenci vše dobře dopadlo a syn se na narozky radoval z dárků. Vyzdvihuji moc milou komunikaci. Produktům se nedá nic vytknout. Pavla
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Pavlo. Ještě jednou se omlouváme za zmatek. Je pro nás vždy důležité chybu napravit a dle Vaší reakce vidíme, že se nám to povedlo. Děkujeme za hodnocení, kterého si vážíme a doufáme, že vše dobře slouží. D. Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 27.1.2024
Rychlý a pohodový nákup. Velký výběr hokejových tkaniček.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Honzo, Vaše krásné hodnocení nám dělá radost. Určitě se na nás obraťte i v budoucnu, až budete cokoliv potřebovat. Věříme, že tkaničky dobře slouží. Děkujeme! D. Višnák, x-trenink.cz
JD Avatar autora Jan Denk | 11.1.2024
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, děkujeme moc za pozitivní hodnocení. Budeme rádi, si na nás v budoucnu opět vzpomenete a rád u nás znovu nakoupíte. Mějte se fajn a ještě jednou díky moc! D. Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora Kateřina Švejdová | 5.1.2024
Ano velmi. Vyřízení objednávky bylo ihned.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Kateřino, jsme potěšeni Vašim kladným hodnocením. Hladký průběh obchodu je naše priorita. Mockrát Vám děkujeme a doufáme, že se k nám budete vracet opakovaně! D. Višňák, x-trenink.cz
LH Avatar autora Lenka Haisová | 4.1.2024
Spokojenost
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Lenko, děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste byla spokojená s průběhem obchodu a určitě se k nám vraťte, až budete opět něco potřebovat. D. Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 29.12.2023
+ Odbornost
+ Transparentnost

DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Vždy nám záleží na zákazníkovi a na tom, abychom mu dokázali kompetentně poradit. Jsme rádi, že se nám to podařilo. Doufáme, že se k nám příště vrátíte. D. Višňák, x-trenink.cz
Avatar autora | 27.12.2023
Vynikající komunikace, super ceny....
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, které nás těší. Víme, jak moc je důležitá komunikace se zákazníkem, a proto si na ní dáváme záležet. Jsme rádi, že vše proběhlo k plné spokojenosti. Děkujeme a doufáme, že se k nám v budoucnu budete vracet. D. Višňák, x-trenink.cz
ZA Avatar autora Zuzana Adamcová | 27.12.2023
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Zuzano, děkujeme moc za vysoké hodnocení. Budeme rádi, když byste v budoucnu cokoli potřebovala, že si na nás opět vzpomenete a ráda u nás znovu nakoupíte. Jsme tady kdykoli pro vás, mějte se fajn! D. Višňák, x-trenink.cz
PS Avatar autora Pavel Svoboda | 26.12.2023
Vše super, hrací deska parádní ale bohužel málo, takže objednávám další😉
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Pavle, těší nás, že jste spokojený a věříme, že je deska plně využívaná. Děkujeme za kladné hodnocení, rádi Vás v budoucnu opět uvidíme. D. Višňák, x-trenink.cz
MB Avatar autora Marie Burešová | 26.12.2023
****************
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Marie, děkujeme za spoustu zaslaných hvězdiček. Je to pro nás zpětná vazba, že jste byla spokojená a vše proběhlo v pořádku. Jsme rádi, že jsme mohli posloužit. D. Višňák, x-trenink.cz
KK Avatar autora Karel Kašpar | 18.12.2023
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, Karle, máme radost z Vašeho hodnocení. Příště budete vědět, kam se obrátit, až budete potřebovat cokoli z tréninkového vybavení. Ještě jednou děkujeme! D. Višňák, x-trenink.cz
LR Avatar autora Leoš Rak | 18.12.2023
Nakoupil jsem zatím jen jednou a využil výhodné ceny na některé položky. Celý proces včetně dodání proběhl v pořádku a velmi rychle.
DV Avatar autora Daniel Višňák (Administrátor) 27.2.2024
Dobrý den, z Vašeho hodnocení máme radost, je pro nás důležité, aby obchod vždy probíhal jednoduše a rychle. Jsme rádi, že jsme mohli dobře posloužit. Až budete cokoliv potřebovat, určitě se na nás znovu obraťte. Děkujeme mockrát! D. Višňák, x-trenink.